miradry

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

10/08/2015 | 20:54 | מאת: אבי

הי,אני מעוניין לעשות את הטיפול אך לא מצליח להבין מה ההשלכות שלו לעתיד?הייתי בייעוץ במרפאה ,לא איתך. 1.האם כשאני מצמצם את כמות ההזעה שהגוף אמור להזיע איזה מגמנון בגוף אמור להחליף את זה? 2.הזיעה מסלקת רעלים מהגוף לא מסוכן להפסיק את זה? 3.האם כתוצאה מהטיפול יכול להיגרם נזק בעתד לכליות ,כבד או לאיבר אחר?

אבי שלום, רוצה לתת לך תשובות מפורטות, מציע שנשוחח טלפונית או שתגיע לפגישה איתי. תוכל להתקשר לטלפון 09-9569581 ולבקש שיעבירו אותך למיכל והיא תקשר בינינו, או לחילופין לשלוח את מס' הטלפון שלך ל- [email protected] עבור מיכל ואנחנו ניצור איתך קשר. בברכה ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר