הזעה בידיים ורגליים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

27/07/2015 | 17:13 | מאת: א

השתמשתי באנהידרול פורטה והוא עבד למשך זמן אבל עכשיו הוא כבר כמעט לא עובד רק אם אני שם בתדירות גבוהה והוא מייבש לי את הידיים ועושה סדקים בעור. שמעתי על מכשיר דריונקס שעובד עם זרם חשמלי אבל הוא עולה מעל 1000 שקלים ראיתי סרטונים שמסבירים איך לבנות את זה בבית בעזרת סוללת 12 v חוטי חשמל ושתי צלחות אלומיניום פשוט מחברים חוטים לצלחות ולבטריה וממלאים מים ושמים את הידיים או הרגליים בדומה לטיפול בדריונקס. השאלה היא האם זה נותן אותו אפקט וכמה אמפר צריכה להיות הבטריה?

שלום רב, על אף שמדובר במכשיר שאינו דורש השגחה רפואית, עדיין חשוב להשתמש במוצר בטיחותי בעל תו תקן. לא הייתי ממליץ על שימוש במוצר ביתי. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר