הרס בלוטות זיעה

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

26/06/2015 | 17:31 | מאת: תמר

ד"ר וידר שלום עשיתי טיפול בלייזר נגד הזעת יתר, שהורס את בלוטות הזעה, במרפאת אפק מדיקל בקריות. הטיפול בוצע בכפות רגליים. תוך כמה זמן הבלוטות משתקמות וצריך טיפול נוסף? תודה רבה,תמר

תמר שלום, לא פירטת על איזה טיפול מדובר ואיני יודע באיזו טכנולוגיה הוא בוצע, כדאי לשאול את הרופא המטפל. בברכה, ד"ר צחי וידר

30/06/2015 | 13:27 | מאת: תמר

ד"ר וידר שלום צריבת הבלוטות נעשתה ע"י הלייזר הנ"ל. תוך כמה זמן לדעתך הבלוטות "משתקמות"? תודה רבה תמר

25/02/2016 | 10:22 | מאת: מור

היי תמר, מעניין לשמוע איך את מרגישה לאחר הטיפול הנ"ל.חשבתי גם ללכת ולברר שם. האם השפיע\ מחזיק מעמד. אם תוכלי לשתף, אשמח. תודה

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר