עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

12/06/2015 | 16:30 | מאת: ישראל

היי, אני בן 29 שוקל 115 קילו...אדם שעושה פעילות מדי פעם. הבעיה שלי היא קשורה להזעה במפשעות,באשכים...אני לפעמים קם משינה מזיע באזורים אלה בלי סיבה..ישן עם מזגן שכבר אישתי סובלת מהקור. אני עם תחתונים 100% כותנה ובדים נושמים. מה עליי לעשות? מה גורם לזה דווקא באזור הזה. אני מבין כי ייתכן שבגלל המשקל אבל מה הסיבה שאני מתעורר כך בבוקר?

ישראל שלום, ייתכן ועודף המשקל הוא אכן הגורם, אך על מנת לענות בצורה חד משמעית יש לבחון את כלל ההיסטוריה הרפואית. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר