הזעה

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

17/03/2015 | 00:48 | מאת: אבי

היי, אני לא סובל מהזעת יתר, אך בשל היותי עובד עם אנשים רציתי לדעת כמה דברים לגבי ריח זיעה בימים חמים- האם זה נכון שרצוי לשים דאודורנט דווקא אחרי מקלחת לפני השינה, בכדי שהחומר הפעיל ייספג היטב בעור?? ( ולא נניח לפני יציאה מהבית כבר שהשמש יצאה וכבר נעשה חם..) מנסיונך ומדיווח של מטופלים, איזה מהדאודרנטים המצויים בשוק הם הכי יעילים ? אדידס, ג'ילט, רקסונה , רייט גארד , או משהו אחר בכלל?? תודה!!

אבי שלום, שאלות לגבי יעילות דאודורנטים עדיף להפנות לרופאי עור. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר