טיפול בהזעת יתר - כפות רגליים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

28/02/2015 | 14:40 | מאת: תמר

ד"ר וידר שלום האם שמעת על הטיפול נגד הזעת יתר בלייזר שנקרא fotona sp Dynamis יש בזה סכנה להזעה מפצה? הנושא של הזעה מפצה הכי מטריד אותי. המון תודה.

תמר שלום, מדובר על עוד אחד מטיפולים מקומיים שנעזרים בלייזר או אולטרסאונד להפחתה של הזעה. אין סכנה להזעה מפצה, אך היעילות למיטב ידיעתי אינה טובה כמו של בוטוקס. בברכה, ד"ר צחי וידר

03/03/2015 | 15:52 | מאת: תמר

ד"ר וידר תודה על תשובתך למה אתה מתכוון שהטיפול בלייזר פחות יעיל מבוטוקס? הטיפול יחזיק פחות זמן (בוטוקס הבנתי 6 חודשים) או שהירידה בעוצמת ההזעה פחות אפקטיבית? תודה מראש תמר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר