בעיות זיעה

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

24/10/2014 | 00:15 | מאת: מור

שלום לך בעבר הייתי ממש שמן ולא בכושר והייתי מזיע המון גם בחורף ומהלחץ שאני מזיע הזיעה הייתה גוברת לרמה שלא הגיונית בכלל היא הפכה לבעיה בחיים שלי גם כיום לאחר שירדתי כ 30 קילו אני מזיע ואני חושב שפחות אבל מהפחד של להזיע אני מזיע וזה מקשה עליי זה קורה לי בעיקר כשאני מסתפר וכשאני הולך למפגש עם אנשים יש לך טיפים להביא לי שיכולים לעזור לי טיפול או משהו

מור שלום, מהודעתך לא ברור על אילו אזורים בגוף מדובר. קיימים היום מגוון של פתרונות לטיפול בהזעת יתר באזורים השונים בגוף. מזמין אותך לאתר שלנו כדי לקרוא קצת יותר: www.o-r.co.il בברכה, ד"ר צחי וידר

24/10/2014 | 15:31 | מאת: מור

הבעיה שלי זה סוג של גלי יום ומה פחד להזיע אני מזיע יותר ממה שצריך יש שיטות לטיפול פסיכולוגי או אסטתי אני חייל האם הצבא יכול לעזור עם זה

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר