כישלון של הזרקות דייספורט

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

21/09/2014 | 13:10 | מאת: שלומית

לפני חודש הייתי במרפאת ********, לצורף הזרקת דיספורט להזעת יתר בכפות ידיים. בטיפול הראשון הוזרקו 400 יחידות , ולא היתה תגובה , אח"כ 250 גם ללא תגובה ... מה הסיכויי שזה יקרה? האםיתכן לא הוזרקו מספיק יחידות? אולי מדובר בכשלון של הרופא? בכל מקרה במרפאה נפנפו אותי וטענו שאני דפוקה ולא מגיבה לבוטוקס ... ואין מה לעשות .(כמובן שלא קיבלתי החזר או פיצויי). מה לעשות?

שלומית שלום, המינון המוזרק תלוי בגודל כף היד ובגודל האזור המזיע. במידה ולא קיבלת מס' טיפולים רב בעבר שיכלו ליצור נוגדנים, הסבירות שאת לא מגיבה לבוטוקס נמוכה מאוד. אשמח אם תצרי קשר עם המרפאה 1700-700723 לקבלת אינפורמציה נוספת. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר