זיעה בית השחי

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

27/08/2014 | 15:25 | מאת: זיעה בית השחי

ד"ר וידר שלום רב. הזיעה שלי בבית השחי מתבטאת בזה שבשעת לחץ/מז"א יש לי זיעה מוגברת עד כדי "בריכה" בבית השחי. הנ"ל יוצר ריח לא נעים כתמים מגעילים בחולצות (אני נמנע מלבישת חולצות בהירות)והרגשה מאוד מציקה. האם הטיפול החדש יכול לעזור לי תודהץ

שלום וברכה, הטיפול ב- miraDry מותאם בדיוק לבעיה אותה אתה מתאר. המכשיר מטפל הן בהזעה והן בריח הלא נעים. בברכה, ד"ר צחי וידר

27/08/2014 | 16:06 | מאת: זיעה בבית השחי

תודה רבה על התשובה המהירה. האם אתה הוא זה שמבצע את הטיפול?? מה עלות כל הטיפול??

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר