איך מתבצע הטיפול ב-MIRADRY ?

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

25/08/2014 | 18:40 | מאת: נילי

שלום דוקטור רציתי לדעת איך מתבצע הטיפול להזעת יתר במכשיר MIRADRY ? תודה נילי

נילי שלום, טיפול ה- miraDry הוא טיפול קל ובטוח המתבצע במרפאה (ללא חדר ניתוח, חתכים או צלקות). מתחילים בזריקת אלחוש מקומית, המרדימה את האזור המטופל. בהמשך אנו מפעילים את המכונה, העובדת באמצעות אנרגיה אלקטרו-מגנטית. אותה אנרגיה מזהה את בלוטות הזיעה ומנטרלת את פעילותן לטווח הארוך. כל טיפול אורך כ75-90 דק'. בסיום הטיפול משוחררים הביתה, ללא צורך בהתאוששות מיוחדת. ניתן לחזור לשגרה מידית. חשוב לציין כי לאחר הטיפול בתי השחי יהיו אדומים ונפוחים במידת מה, אך שמירה על הוראות הרופא המטפל תצמצם את תופעת הלוואי הזו למינימום האפשרי. בכל מקרה כדאי ומומלץ להגיע לייעוץ פרטני במרפאה. בברכה, ד"ר צחי וידר

27/08/2014 | 00:06 | מאת: מיכל

האם השימוש במכשיר יעיל גם אצל ילדים? בני בן 10 מזיע מאוד ומגיע למצב שהוא נוטף בפנים ובראש. מה ניתן לעשות?

מיכל שלום, לצערי המכשיר אינו מותאם לגילאים צעירים כל כך. ניתן לבחון טיפול ב-miraDry (לאזור בתי השחי בלבד) מגיל 16 ומעלה. לגבי ההזעה בפנים, נהוג להזריק בוטוקס לאזורים המזיעים. אך גם כאן גיל 10 הוא גיל צעיר מדי, וניתן להתחיל מגילאי 13 ומעלה. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר