סימפתקטומי

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

19/08/2014 | 11:10 | מאת: מור

שלום כתבתי שאלה לפני שבוע בערך וכולם קיבלו תשובה חוץ מהשאלה שלי , האם הפניה שלי לא מופיעה ?

מור שלום, משום מה לא ראיתי את פנייתך קודם. ישנם מקרים של ניתוח סימפטקטומי בהם הניתוק של העצב אינו מוחלט, וקיימת לאחר תקופה חזרה (לפחות חלקית) של ההזעה. לגבי ניתוח נוסף, ממליץ לך להתייעץ עם הרופא שביצע את הניתוח. בברכה, ד"ר צחי וידר

24/08/2014 | 13:16 | מאת: מור

תודה רבה . האם כשניתוק העצב הוא מוחלט לא יכול להיות הזעה אפילו מעט? זאת אומרת שאם אני קצת מזיעה זה אומר שבוודאות לא צרבו לגמריי ?

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר