הזעת יתר בראש עד לכת]יים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

04/08/2014 | 18:04 | מאת: דנה

אני בגיל 70 זה כ20 שנה אני מזיעה במיוחד כמבן בקיץ בכל אזור הראש לאחר הזעה כאילו יצאתי לאחר חפיפת שיער וזה משגע במיוחד בקיץ זה סבל ניגשתי בזמנו לרופא משפחה והוא אמר אחד מזיעה בידיים ואת מזיעה בראש האמת שכם בחורף לא כמו בקיץ אני מתעוררת מהזעה (ועלי לציין שבגיל המעבר לא היו לי גלי חום) או תופעות מיוחדות אחרות מה עושים

דנה שלום, הזעת יתר בפנים (קרקפת, עורף, מצח) היא בעיה מוכרת. ניתן לטפל בעזרת הזרקות מקומיות של בוטוקס לאזורים המזיעים, דבר שייתן הקלה ניכרת למס' חודשים. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר