הזעה

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

04/08/2014 | 13:09 | מאת: לולי

איך מאבחנים הזעת יתר?

לולי שלום, הזעת יתר מוגדרת כהזעה מוגזמת ללא קשר לפעילות גופנית ו/או טמפרטורת הסביבה. במידה ואת חושבת שאת סובלת מהתופעה כדאי להתייעץ עם רופא לגבי אפשרויות הטיפול הקיימות. בברכה, ד"ר צחי וידר

07/08/2014 | 12:22 | מאת: בנצי

וגם התחילה לסבול מזה, היא ניסתה לשבת עם מזגן ומאוורר אבל הבינה מהר מאד שזה לא פיתרון... היא שמעה על עלי מרווה וההזעה פחתה באופן משמעותי מאז שהיא החלה לקחת תמצית עלי מרווה של סולגר..בכל מקרה תדברי עם רופא לפני שאת לוקחת משהו לטיפול

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר