טיפול ב-MIRADRY להזעת יתר

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

30/07/2014 | 12:56 | מאת: חן

שלום ד"ר וידר רציתי לדעת כמה עולה הטיפול להזעת יתר באמצעות MIRADRY ולכמה זמן זה מחזיק ?

חן שלום, ה- miraDry מוגדר כטיפול ארוך טווח. ישנן עדויות של מטופלים שטופלו לפני כ-7 שנים, ועדיין יבשים. המכשיר מטפל בבלוטות הזיעה בבתי השחי והורס אותן. בלוטות לא יכולות לשקם את עצמן, ולכן אנו מאמינים כי מדובר בטיפול לטווח הארוך מאוד. עלות הטיפול בmiraDry (כולל 2 טיפולים בהפרש של 3 חוד' אחד מהשני) - 16,500 ש"ח. בברכה, ד"ר צחי וידר

04/08/2014 | 21:57 | מאת: מוטי

ביטוח רפואי מחסה את עלות

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר