שימוש באנידרול פורטה

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

21/07/2014 | 09:51 | מאת: סובלת

התייעצתי עם רופא העור שלי לגבי הזעת היתר שממנה אני סובלת באיזור הגב הפנים והזרועות. הוא נתן לי מרשם לאנידרול פורטה ובהוראות השימוש כתוב שניתן להשתממש בתכשיר זה בבית השחי, בידיים וברגליים. האם ניתן למרוח אותו באזורים שבהם -אני- מזיעה? לא רציתי להשתמש בתכשיר לשווא ולסבול מתופעות הלוואי מבלי לדעת האם זה בכלל יעזור לי. הסברתי לרופא שלי באילו מקומות אני מזיעה וזה הדבר היחידי שאמר שיכול לעזור. תודה ויום נעים :)

שלום, מומלץ להשתמש בתכשיר לפי ההוראות הכתובות עליו. באזורים בהם את מזיעה ניתן לטפל בהזרקות מקומיות של בוטוקס שייתנו תוצאות טובות יותר. בברכה, ד"ר צחי וידר

03/08/2014 | 00:11 | מאת: עומר

היי גם לי יש בעיית הזעה, ואף רופא לא עזר לי, ולאחר התייעצות עם ד"ר אינטרנט, קניתי אנידרול פורטה, שמתי בבית השחי ובאמת אני לא מזיע שם, אך מה שקרה זה הזעה מפצה, וכעת אני מזיע מאוד בפנים. שווה לשקול...

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר