כישלון עם דריוניק

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

08/06/2014 | 13:09 | מאת: גלית

קניתי לפני כמה שנים את המכשער דריוניק , ולאחרונה התחלתי להשתמש בו שוב (אחרי שהפסקתי אז) אך אני כבר 4 שבועות עושה טיפול יומי ללא הצלחה , האם הגוף מפתח עמידות לטיפול? האם כדאי לי לנסות לקנות מכשיר אחר של יונטופורזיס או בכלל לזנוח את השיטה ולנסות משהו אחר?

גלית שלום, מהפרטים שנתת אין מספיק אינפורמציה כדי לענות תשובה חד משמעית. מזמין אותך לפנות למרפאתנו טלפונית, וננסה לעזור לך. 1700-700-723 בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר