הזעת יתר?

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

18/05/2014 | 00:42 | מאת: לילי

מזה מס' שנים שאני סובלת מהזעה מרובה בבית שחי ובפנים שמופיעה רק כאשר אני עוסקת בפעילות גופנית או שחם לי העניין הוא שאני שמה לב שאנשים סביבי שעושים את אותן הפעולות מזיעים ממש מעט או שבכלל לא ואילו אני ממש נוטפת מים! אני בת 22, משקל תקין ובריאה ואין תופעות נוספות שתואמות למה שקראתי שנקרא "הזעת יתר" מהן הסיבות שעשויות לגרום לכך והאם זה כן תופעה של הזעת יתר? זה ממש מפריע לי ואני לא יודעת כיצד ניתן לטפל בזה

לילי שלום, בהחלט ייתכן שאת סובלת מהזעת יתר. הזעת יתר מופיעה גם אצל אנשים בריאים לחלוטין ובעלי משקל תקין. במידה וההזעה מפריעה לך, ניתן לפנות לרופא לייעוץ ולשקול יחד איתו את האופציות הטיפוליות העומדות בפנייך. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר