הזעת יתר בבית שחי

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

13/05/2014 | 17:04 | מאת: עינת

היי רציתי לשאול אם יש סיכוי שזריקת בוטוקס להזעח יתר בבית שחי גם לא עוזרת? מה טווח המחירים של זריקה?בערך?

עינת שלום, אצל אחוז קטן מהפציינטים הזרקות בוטוקס עוזרות לתקופה מוגבלת (בין חודש לשלושה חודשים). טווח המחירים לטיפול נע בין 3000-3500 ש"ח בברכה, ד"ר צחי וידר.

15/05/2014 | 11:59 | מאת: עינת

במה זה בעצם תלוי? יכול להיות שהגוף לא מגיב לבוטוקס ? כלומר לא הורס את תאי השריר במקום? ....הששפעה שפגה...גם במה זה תלוי? למה אצל אחד זה יכול להיות חודש ואצל אחר שנה? בנוסף האם יכול להיות תופעות לוואי כמו אלרגיה לבוטוקוס? תודה!

עינת שלום, הזרקת בוטוקס תשפיע כמעט תמיד בהפסקת זיעה באותה נקודה בה בוצעה ההזרקה. חוסר השפעה יכול לנבוע מהזרקה במיקום לא נכון או במינון לא נכון. טווח ההשפעה משתנה מאדם לאדם. לגבי אלרגיה לבוטוקס, לא קיים דבר כזה. בברכה, ד"ר וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר