הזעת יתר

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

01/05/2014 | 02:31 | מאת: טל

שלום ד"ר, קראתי שהחברה שפיתחה את מכשיר ה miraDry עובדת על הרחבת השימוש במכשיר גם להזעת יתר בכפות הידיים והרגליים ובפנים. האם מכשיר כזה יוכל לטפל בהזעה גם באזורים אחרים בגוף מלבד הנ"ל? האם טיפול במכשיר בכמה מקומות בגוף יכול לגרום להזעה מפצה או שבגלל שאין הפחתה מלאה בכמות הזיעה, אלא של כ 80%, לא צפויה הזעה מפצה? האם להערכתך טכנולוגיה כזו צפויה להגיע לשוק בשנים הקרובות?

טל שלום, אכן, יש ניסיונות לשכפל את הצלחת הטיפול בבתי השחי באמצעות miraDry גם לאזורים אחרים בגוף. טיפול כזה לא צפוי לגרום להזעה מפצה. קשה לי להעריך כמה זמן ייקח לטכנולוגיה הזו להיות מיושמת בכפות הידיים, הרגליים והפנים. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר