טיפול בוטוקס להזעת יתר בבית השחי

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

02/04/2014 | 09:40 | מאת: אנה

שלום, אני סובלת מהזעת יתר בבית השחי ואני מתלבטת מה האפשרויות טיפול שאני יכולה להיעזר בהן. הבנתי שהזריקות בוטוקס הכי יעילה אבל רציתי לדעת מה תופעות הלוואי של ההליך כמו הזעה מפצה באיזורים אחרים וטווח המחירים של הזריקות האלה? כמו כן אם יש טיפולים טבעיים אפקטיביים באותה מידה ? תודה ויום טוב

אנה שלום, אכן הזרקה מקומית של בוטוקס היא הטיפול האפקטיבי ביותר להזעת יתר בבתי השחי. אין תופעות לוואי צפויות כמו הזעה מפצה וכד'. מדובר בטיפול קל ופשוט. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר