סיבה להזעת יתר?

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

10/12/2013 | 17:29 | מאת: רועי

צחי שלום, אני בן 27 ללא בעיות רפואיות כלל ורק לאחרונה (3 חודשים) שמתי לב שאני מזיע המון בכפות ידיים, בית שחי ורגליים. ההזעה מתפרצת במקביל בשלושת המקומות. חשוב לציין כי מעולם לא הייתה לי בעיה של הזעת יתר. ביצעתי לאחרונה בדיקות רפואיות כדי לוודא שאין לי אף בעיה בריאותית ועד עכשיו לא נראה שיש לי משהו. אני מתאמן באופן קבוע ואוכל בריא. פרט מעניין הוא שכשאני אוכל ההזעה פוחתת משמעותית וגם בדקות שלאחר מכן. כמו כן כשאני שותה אלכוהול או בכלל משקה קר- ההזעה פוסקת. האם המצב שלי הוא הזעת יתר מלידה שהתפרצה בגיל כזה מאוחר או שמה מדובר במשהו אחר לדעתך?

רועי שלום, קרוב לוודאי שאתה סובל מהזעת יתר באזורים שהזכרת. הזעת יתר קשורה בעיקר לסטרס, לחץ והתרגשות. אם המצב מפריע לך ניתן לשקול אופציות טיפוליות בברכה ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר