הזעת יתר ביידים, רגליים ובית שכי

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

17/04/2013 | 20:42 | מאת: איתי

אני באמת מרגיש לבד, מי שאין לו את הבעייה הזאת פשוט לא יכול להבין מה המשמעות האמיתית של הזעת יתר. אז אני ניחנק מהריח של עצמי, שם את היידים בכיס 24 שעות, מוותר על מערכת יחסים, מוותר על לכתוב בשיעור ובכלל מוותר על הדבר הזה "להנות". אולי אני נשמע קצת משוגע שאני לא יהנה רק בגלל הזעת יתר בידיים רגליים ובית שכי, אבל כשיש זעה שיוצאת מהידיים רגליים ובית שכי ממש כמו שפותחים ברז בכיאור, והזעה 6-7 שעות, ואלי הפסקה של חצי שעה ושוב 6-7 שעות- אז כן- אי אפשר להנות! מעבר ל"פדיחות" שחברים יגעו לי ביידים ויגלו את כל האמת עלי, כבר אני לא יכול אם הרתיבות הזאת יותר. התייעצתי אם רופא מומחה מת"א ופשוט לא האמנתי: הדבר הכי לא מסוכן ובלי בכלל תופעות לוואי זהו הבוטוקוס, שאותו רציתי לעשות עד ששמעתי את המחיר המגוחך, אך באותו רגע זה לא היה כל כך מצחיק. 7,000 שקל ליידים, 3,100 שקל לבית שכי ו9,000 שקל לרגליים. אתם יודעים מה, מלא אם זה היה לכל החיים- אבל לא! פעם ב4 חודשים צריך לעשות את זה שוב ושוב עד סוף החיים. נאלצנו בלב בררה לעזוב את הבוטוקוס, אבל ששמענו אל התופעות לוואי של הניתוח.. למה לא למות וזהו? יכול להיות תסמונת הורנר, הזעת יתר מפצה, יובש בכפות הידיים, חיתוך עצבים סימפתטיים בלב ודימומים ופגיעה בריאותית. לצערי אני נאלץ פשוט לחיות אם זה ולתת לזה לחיות איתי, עד שיום אחד אני בתקווה שאני יזכה בלוטו ויצלייך לשלם את הטיפולים. בהצלחה לכל הסבולים בבעייה זאת, נראה לי שקצת נדפקתם..

איתי שלום, ישנה אופציה טיפולית נוספת באמצעות מכשיר יונטופורזיס ("דריוניק"), שיכול עזור גם להזעה בכפות הדיים וגם בכפות הרגליים. עלותו סבירה יחסית לטיפולים האחרים. ממליץ לך להתעניין בנושא בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר