תודה לך צחי...החזרת לי את החיים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

09/02/2013 | 02:54 | מאת: שרית

rroteד"ר צחי שלום, אני כותבת את מכתב התודה שלי כך שהיה חשוף לכל אותם אנשים החוששים והמתלבטים. אני רוצה להגיד לך תודה שהשבת לי את חיי. את הטיפולים אצלך התחלתי בגיל 15-16 לפני כאחת עשרה שנים. במשך 8 שנים ביקרתי אצלך בכל 7 חודשים, לאחר מכן 10 חודשים...והיום אני כבר שלוש שנים לא אצלך- הזעת היתר נעלמה!!! הטיפולים שלך עזרו לי והשיבו לי את שמחת החיים שאיבדתי אי שם בגיל 15. לכל החוששים והמתלבטים- ד"ר צחי וידר והצוות שאותו הוא מחזיק מדהימים! אני חוויתי אצלכם חוויה מאוד טובה לא רק מבחינת אדיבות ושירות אלא גם הנוחות ופריסת התשלומים. נכון הטיפול אינו זול- הוא שווה כל שקל ושקל...ותאחזקו בתקווה שיכול להיות שיגיע היום שלא תצטרכו יותר את הטיפול. מאחר והנושא מאוד רגיש כתבתי את מכתבי בשם בדוי.

היי "שרית", תודה על המילים החמות שמח מאוד לשמוע. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר