שלום,

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

05/02/2013 | 19:32 | מאת: מיכל

האם יש מניעה להזריק בוטוקס במידה ונוטלים כדורים פסיכיאטריים באופן קבוע? בפרסומים שונים בהם נתקלתי בהקשר זה נכתב 'לאנשים בריאים בלבד'.. כמו כן, מה דעתך על הזרקת בוטוקס באמצעות שימוש ב'קופון'? (מחיר של 300 ש"ח לאזור הזרקה). האם יש דברים שבאפשרותי לברר בנוגע למקום המספק את השירות, כדי לוודא שאני 'בידיים טובות'? בברכה, מיכל

מיכל שלום, אין מניעה להזריק בוטוקס כשנוטלים תרופות פסיכאטריות. בנוגע לקופונים - מחיר נמוך במיוחד ראוי לבדוק היטב הן את פרטי הטיפול וכן את הרופא והמינון המוזרק. בברכה, ד"ר צחי וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר