בוטוקס לקמטים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

12/05/2009 | 17:56 | מאת: נאוה

יש לי קמט בין הגבות שנוצר במשך השנים, ואני מאוד רוצה להעלים אותו. האם בוטוקס יכול להוות שיטה טובה לכך? או שיש טיפולים אחרים?

13/05/2009 | 12:52 | מאת: יערה

יש כמה טיפולים כמו מילוי והעלמת קמטים ועוד רבים וטובים ביניהם גם בוטוקס שלדעתי יכול לעזור לקמט הזה אבל מומלץ לגשת לרופא שיבחן מה יתאים יותר

15/05/2009 | 13:28 | מאת: נורית

# טיפולי בוטוקס הן ההזרקות הנפוצות ביותר להעלמת קמטי הבעה. # בוטוקס הוא חומר שחוסם את האימפולסים המגיעים מהעצב לשרירים הזעירים של הפנים, הקשורים לקווי ההבעה, כך שהם אינם מתכווצים. # לאחר הזרקת בוטוקס העור המכסה נותר חלק וללא קמטים. רק שימי לב שאת עושה את זה אצל רופאים מוסמכים!

07/06/2009 | 13:11 | מאת: ד"ר רוני חשמונאי

שלום רב, טיפול הבחירה בקמטי הבעה בשליש העליון של הפנים הוא בוטוקס. קמט בין הגבות הוא קמט הבעה ולכן בטיפול הראשוני יהיה הזרקת בוטוקס. במידה והקמט עמוק, "חרוש" במצח ניתן להוסיף חומר מילוי על מנת לטשטש את הקמט. בברכה, ד"ר רוני חשמונאי רפואה אסתטית טיפול בהזעת יתר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר