הזעת יתר בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

10/05/2009 | 20:28 | מאת: טובה

שלום ד"ר ויזר צחי אני בת 54 סובלת מהזעת יתר בכפות הידיים, ככל הנראה זה גנטי(שניים מילדיי סובלים גם). בתי עברה ניתוח בגיל 15 והבן, בן 30 סובל עד היום. כשלוש שנים אני מטפלת בעצמי על ידי מכשיר דריוניק, אבל המכשיר דורש התמדה וגוזל המון זמן: 6 שעות שבועיות. שאלה: כמה יעלה לי הזרקת בוטוקס לכפות הידיים, כמה זה עולה, תוך כמה ימים אפשר לחזור לעבודה, כמה זמן אורך הטיפול ועד כמה זה כואב. תודה מראש טובה

שלום טובה הזרקת בוטוקס בכפות הידיים כוללת הרדמה איזורית בשורש כף היד.משך הטיפול כשעה. הרדמה זו תגרום לכך שלא צפוי כאב משמעותי.ניתן לחזור לפעילות מיד בחלוף ההרדמה. לגבי עלויות תוכלי לקבל במרפאה 1700700723 יום טוב דר' וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר