מבקשת מידע על טיפולי בוטוקס

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

22/04/2009 | 15:31 | מאת: שולה

שלום לגולשי וגולשות הפורום. אני מבקשת מידע על טיפול בוטוקס כי אני מעוניינת לחעבור אותו. עד כמה זה מפחית את הקמטים? האם הוא מסוכן? האם יש לכם המלצות למכונים? אם זה עוזר מבחינת המחירים אני חברת קופ"ח כללית.

שלום שולה הטיפול בהזרקת בוטוקס הוא בטוח אולם מומלץ שיעשה ע,י רופא מנוסה בתחום. הקמטים בשליש העליון של הפנים, בין ובצידי העיניים וגם במצח ישתפרו וסביר שיעלמו אם אותם קמטים אינם חרוטים בעור. בברכה דר' וידר

04/05/2009 | 14:44 | מאת: רות

בוטוקס מפחית קמטים בצורה משמעותית ועוזר לעור להראות צעיר יותר מכונים? אני עברתי טיפולים בוטוקס לא במכון אלא במרפאה שדוקא ממה שאני יודעת יש לה הסדר עם כללית

20/05/2009 | 22:13 | מאת: בר

מתוך ניסיוני האישי(ועשיתי אי אילו טיפולים אסתטיים.. ) טיפולים אסתטיים נותנים מענה חלקי ולפעמים חלקי ביותר לבעיות שונות. בוטוקס, נותן את המענה הפשוט ביותר, המהיר ביותר והבטוח ביותר לקמטים במקומות מסויימים בפנים. רק צריך לוודא שהרופא מיומן ומנוסה. עשיתי אצל כמה (כי חזרתי על זה כמה פעמים ב 5 שנים האחרונות) והאחרון שביצעתי אצלו הזרקות היה דר' צחי שלקוביץ' שמבחינתי ולאור ניסיוני, הגיע לתוצאות היפות ביותר (והוא גם רופא נחמד סבלני ומתחשב לאללה) אל תפחדי זה באמת פשוט, ושיהיה בהצלחה!!!!!!!!

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר