הזרקת סיליקון מעל השפה העליונה והתחתונה

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

03/03/2009 | 16:54 | מאת: ציפי

עברתי טיפול בהזרקת סיליקון ולאחר כ- חודשיים הופיע לי פצע מעל השפה העליונה והוא מפריש, נאמר לי כי הפצע ישאר לכל החיים ואיתו גם הסיליקון, יש לי גם נפיחות באזור. מה עלי לעשות. אני מבקשת שכל מי שעברה או עבר את טיפול כזה או אחרי באיזור הפנים, שיתקשר אלי לטלפון 054-4543074 תודה.

שלום ציפי הסיכון בהזרקת סיליקון הוא הופעת תהליכים דלקתיים של דחייה של הסיליקון. זאת הסיבה שסיליקון אינו מומלץ כחומר מילוי. לעיתים בכדי לדכא את התהליך הדלקתי יש להזריק סטרואידים או תרופות אחרות . התיעצי עם רופא מומחה בתחום בברכה דר' וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר