בוטוקס במצח - דחוף

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

20/02/2009 | 15:10 | מאת: שירן

שלום לפני כשלושה שבועות הזרקתי בוטוקס באזור המצח (אני מזריקה מזה שלוש שנים) האם כשמזריקים בוטוקס המצח אמור להיות חלק לחלוטין? האם יש מצב שבוטוקס אינו מגיב על אדם מסויים? והכי חשוב הייתכן (כי זו לא פעם ראשונה) שמופיעה לי פריחה באזור המצח בעקבות הבוטוקס תמיד כשבועיים שלושה לאחר ההזרקה... תודה שירן

שלום שירן בוטוקס מחליש שרירים במח שגורמים לקמטים. ישנם קמטים "ותיקים" שלא יעלמו. בוטוקס יעיל אלא אם התפתחו נוגדנים שמנטרלים אותו. לא חושב שהופעת הפריחה קשורה לבוטוקס עצמו. בברכה דר' וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר