בעיית הזעת יתר

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

14/04/2008 | 19:26 | מאת: יוסי פינטו

שלום, אישתי סובלת מהזעת יתר , רציתי בבקשה לדעת כיצד בדיוק הבוטוקס מטפל בהזעת יתר ? תהם תופעות הלוואי של הבוטוקס ? תודה.

שלום יוסי פינטו, הזרקת בוטוקס מפסיקה את פעילות בלוטות הזיעה(ע"י מניעת שחרור אצטילכולין מקצה העצב ). הטיפול בטוח ונטול תופעות לוואי משמעותיות. בברכה דר' וידר

26/05/2008 | 10:14 | מאת: שרה

שלום יוסי, אני עברתי טיפול דומה כנגד הזעת יתר, באמצעות בוטוקס. לדעתי זהו הפתרון העדיף על ניתוח, אבל תמיד כדאי להתייעץ עם רופאים קודם. אני אישית עברתי את זה בפרופורציה, אני מניחה שעושים את זה גם במקומות רבים אחרים.

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר