בוטוקס לניפוח שפתיים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

26/01/2009 | 23:25 | מאת: מיכל

אני רוצה שיהיו לי שפתיים כמו של אנג'לינה ג'ולי. אם אני הולכת לעשוןת טיפולי בוטוקס בשפתיים, זה יכול לעזור?

28/01/2009 | 01:02 | מאת: לימור

עד כמה שידוע לי, כיום לניפוח השפתיים לא משתמשים בבוטוקס אלא ישנם חומרים אחרים. בת דודה שלי עברה טיפול בוטוקס במצח וכשהיא שאלה לגבי שפתיים, נאמר לה שאת זה עושים עם חומרים אחרים.

שלום לימור מילוי שפתיים מבוצע עם חומרי מילוי ולא עם בוטוקס. חומרי המילוי המומלצים הם חומצה היאלורונית וקולגן שהם מרכיבים טיבעיים הקיימים בעור. בברכה דר' וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר