מחירי הבוטוקס...

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

21/01/2009 | 08:39 | מאת: רינת

מחירו של בקבוקון בוטוקס- בחברה שמייבאת ומשווקת לרופאים- הוא כ 1,700 ש"ח. מבירור שערכתי בנושא, הבוטוקס מגיע בצורת אבקה, הרופא מוהל אותו עם מים באופן יחסי..ומסתבר, שבקבוקון אחד מספיק לטיפול בהזרקה לבית השחי (להזעת יתר). אז כיצד ייתכן שבכל מרפאות להזעת יתר המחיר הוא תמיד מעל 3,000 ש"ח?

21/01/2009 | 20:37 | מאת: מטופלת

את ממש חוצפנית ! אחרי שרופא לומד 6 שנים רפואה ועוד שנה סטאז ועוד 5 שנים התמחות מה את חושבת שזה פקיד בנק ? להיות רופא זו אחריות הכי גדולה שיש בעולם !אז תתבישי לך על השאלה ! להרויח 1300 ש"ח ברוטו זה הרבה ?? כמה כבר נשאר לרופא אחרי תשלום מע"מ ומס הכנסה ? תעשי חשבון לבד ושוב תתבישי על השאלה

22/01/2009 | 18:07 | מאת: רינת

רופא לומד רפואה כדי לסייע לבני-אדם חולים, לטפל בהם ולעזור להבריא אותם!! לא לגזול מהם כספים!! אז נכון..אולי הייתי מסכימה איתך מטופלת יקרה, שעל רופא לדרוש תמורה גבוהה לעבודתו רק במקרים של טיפול קוסמטי= כזה שנועד לפינוק אישי. .אבל כאן מדובר באנשים שסובלים מהזעה !! מה גם שההזרקות תקפות לזמן קצר וצריך לבצע את הטיפול שוב ושוב מה שאומר- הוצאה עצומה ובילתי נגמרת. ומכאן- שהרווח שלהם בין כה מצוי בשפע.. אז למה להתחרע, ולעשוק את החולים?? (סליחה על הביטוי.. לא מצאתי כרגע מילה מתאימה יותר) אז נכון.. רופא טוב הוא לא פקיד בנק-כמו שאת אומרת.. הוא לא קר ומחושב וסופר כסף כל היום... הוא מתעסק עם אנשים, נוגע בחיים שלהם... ומן הראוי שכך יהיה. תחשבי על זה...

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר