חומרים טבעיים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

12/01/2009 | 19:19 | מאת: גל

שלום! אני רוצה למלא קמטי הבעה מצידי הפה והאף בחומרים טבעיים. כרגע נמצא בהתלבטות בין שלושה סוגי הזרקות :חומצה הילרונית ,אבולנס ורדיאס הייתי רוצה לשמוע את דעתך לגבי השלושה ,ומה העדיפה כמובן

17/01/2009 | 17:27 | מאת: ביאנקה

לכי רק על חומצה היאלורונית רדיאס השאיר לי גושים שלא התפרקו גם אחרי חצי שנה בהצלחה

שלום גל החומרים הנפוצים ביותר מבוססי חומצה היאלורונית ובהחלט מומלצים על ידי. קולגן חדש- אבולנס, חומר מילוי חדש ומומלץ מאד. לגבי רדיאס- חומר מילוי מבוסס קלציום(קלציום הידרוקסיל אפטיט) אני בשלב זה לא ממליץ למטופלים שלי בעיקר מכיוון שאין מידע לטווח ארוך לגבי בטיחות נגזרות קלציום ברקמה רכה. בברכה דר' וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר