הזעת יתר

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

09/01/2009 | 00:41 | מאת: משה

אני בחור בן 27 כל חיי אני סובל מהזעת יתר בכפות הידיים , מזה כחודשיים התחלתי להזיע בצורה מוזרה בבית השחי שלפעמים מלווה בגירוי ברצוני להדגיש שמעולם לא הזעתי בבית שחי אלא רק בידיים רציתי לדעת מה יכול לגרום לבעייה? אולי זה מעיד על בעייה גופנית אחרת? . ולגבי הידיים אני חושש מאוד מניתוח , מפני הההזעה המפצה,. אשמח לתשובה מפורטת בשני הנושאים. תודה רבה ד"ר.

15/01/2009 | 20:24 | מאת: דני

אין לך מה לחשוש מכל עניין הניתוח וההזעה המפצה. לגבי הגורם לזה, תתיעץ עם הרופא לשך אבל יש מצב שזה פשוט תורשתי. אני עברתי ניתוח דומה לפני שנתיים, וזה ממש עזר לי וגם לא היתה לי הזעה מפצה.

שלום משה הזעה בבתי השחי יכולה להופיע בגיל שלך בניגוד להזעה בכפות הידיים והרגליים שמופיעה בד"כ בילדות. הטיפול בכפות הידיים כולל פרט לניתוח, הזרקת בוטוקס או שימוש במכשיר יעודי(יונטופורזיס). הטיפול בבתי השחי המומלץ הוא הזרקת בוטוקס(לעיתים ניתוח שאיבת /גירוד בלוטות הזיעה. בברכה דר' וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר