הזעת יתר בפנים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

04/01/2009 | 15:13 | מאת: צילה

יש לי הזעת יתר בפנים, האם בוטוקס יכול לפתור לי את הבעיה?

שלום צילה, הזרקת בוטוקס להזעה בפנים מומלצת לרוב איזורי הפנים . ישנם איזורים במצח מעל הגבות בחלק החיצוני שלהן ואיזורים נוספים בהם לא מומלץ לטפל. בברכה דר' וידר

29/03/2009 | 23:47 | מאת: נועם

שלום: אני בן 20 עוד מעת מתגייס. רציתי לקבל מד"ר איזשהו המלצה על הזעת יתר בפנים בשנים אחרונות יותר ויותר אני מזיעה בפנים סובל מזה ממש ומפריעה לי בהרבה דברים, בין אם זה להציג את עצמי מול קהל או סתם מישהו זר אני מזיעה כל כך מהר תוך דקה .... האם אפשר למנוע ממני את הזעה בפנים ?.....ואם כן בבקשה אני זקוק לעזרה תודה מראש נועם.

07/01/2009 | 23:13 | מאת: נירית

אני סבלתי שנים רבות מתופעה זו ואחרי ששמעתי על הפתרון הזה במרפאה ואחרי הטיפול, אני לא צריכה יותר לסבול בהצלחה עם זה!

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר