מילי קמטי הבעה בצידי הפנים ב evolence

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

08/11/2008 | 15:47 | מאת: נירית

אני בת 33 ויש לי קמטי הבעה בצידי הפה. שמעתי על evolence, האם החומר נחשב כאמין? האם יש סיכונים בשימוש בחומר זה. האם שמעת על דר' אלכס גינסבורג והאם אתה ממליץ עליו? תודה רבה,

08/11/2008 | 18:59 | מאת: שפרה נצח

אלכס גינבורג ממש לא יודע למלא קמטים -הידע שלו והדבר היחידי שהוא יודע לעשות זה השתלת שיער -הוא מידי פעם מזריק וגרוע מאוד -וגם מי שמזריק אוולנס לא ממש בעיניינים -חומר לכל הדעות גרוע !!

שלום נירית, אבולנס הוא חומר מילוי מצויין, בטוח ויעיל. ממליץ בחום על דר גינסבורג. בברכה דר' וידר

13/11/2008 | 15:19 | מאת: דליה

אוולנס באמת חומר גרוע -ד"ר ברגר מחיפה היזריק לי אותו לצידי האף ושילמתי המון כסף ואין שום תוצאות -פשוט לא רואים כלום !!(3 מזרקים )אני חושבת שלא פיר להגיד על חומר כזה שהוא טוב??!!

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר