קמט הבעה תורשתי

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

16/10/2008 | 04:39 | מאת: אסף

שלום וחג שמח, אני בן 17 ויש לי קמט הבעה גס מאוד בין הגבות. הסיבה להווצרותו היא שבמשך השנים פשוט קמטתי את המצח ועודני ממשיך לעשות כך, כיון שזה בלתי נשלט (זה תורשתי, גם אבי ואחיי סובלים מאותה בעיה). כיצד היית ממליץ לטפל בקמט? מהי הדרך הבטוחה ביותר? תודה רבה

שלום אסף, הטיפול הבטוח והיעיל לקמט ההבעה שתארתה הוא הזרקת בוטוקס. מתי להתחיל? שאלה של טעם אישי. ישנם מטופלים שבוחרים לטפל כבר בגיל צעיר. בברכה דר' וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר