קצת מידע

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

19/08/2008 | 18:52 | מאת: יפית

שלום קוראים לי יפית, עשיתי ניתוח באף לפני 12 שנה היום בולטים לי הסחוסים וזה ממש לא יפה הרופא המנתח הזריק לי רסטלין למילוי וכן לאחר שנה סרגירם. אבל לאחר מספר חודשים זה חזר לקדמותו האם את/ה ממליץ על האלוונס או שמה יש משהו אחר. מחכה לתשובה, יפית.

שלום יפית, רסטילן וסרגידרם מבוססי חומצה היאלורונית נתנו לך טווח השפעה קצר יחסית. הייתי שוקל בחיוב נסיון טיפולי עם אבולנס שיתכן שיתן טווח ארוך יותר. בברכה דר' וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר