הזעה מוגברת

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

15/07/2008 | 16:36 | מאת: גלי

לדר' וידר שלום רב, האם זה נכון שכאשר מפסיקים ( או מצמצמים עד מאוד) הזעה בבית השחי זה גורם לאפקט ההזעה המוגבר במקום אחר בגוף (ידיים, כפות הרגליים וכו')?

15/07/2008 | 21:42 | מאת: אביגיל

לגלי-ממש לא נכון ! אני מוזרקת בוטוקס נגד הזעת יתר בבית השחי כבר 3 שנים ואין שום הזעה מפצה ,את מתבלבלת עם ניתוח ששם יש הזעה מפצה וזה ממש לא מומלץ לסיכום: אני ממליצה לך מאוד על בוטוקס כטיפול להזעת יתר ,יש לי שקט עם הזיעה לפחות ל10 חודש

שלום אכן בטיפול מקומי בהזרקת בוטוקס לבתי השחי לא צפויה הזעה מפצה. בברכה דר' וידר

25/07/2008 | 16:52 | מאת: שירה

מנסיון, אין הזעה מפצה אם אתה מזריק בוטוקס לבית השחי למניעת הזעה. אני עברתי טיפול כזה , ואמרו לי מראש שבטיפול כזה ספציפית לבית שחי לא אמורה להיות לי הזעה מפצה ואכן לא היתה ואין עד היום.

30/07/2008 | 16:35 | מאת: טלי

רק לאחר ניתוח- יש הזעה מפצה. לא לאחר טיפול בבוטוקס.

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר