הזרקת בוטוקס לעיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

29/06/2008 | 16:18 | מאת: אנד'ל

שלום.אבא שלי בן 70. כבר כמה שנים סובל מבעיות עיניים. השריר בעין לא נותן לו להיפתח.לפני כשנה בפעם הראשונה עשו לו הזרקת בוטוקס לעיניים. כמה פעמים זה היצליח.בזמן אחרון העיניים סגורות.לא מסוגל לראות טלויזיה ולא יוצא החוצה.לפני כחודש שום עשו לו בוטוקס ואמרו שהמינון שעושים לו לו מספיק ,אבל קופת חולים מגביל אותם בכמות . אני לא יודעת מה לעשות.אני מוכנה לשלם באופן פרטי רק שזה יעזור לאבא.

שלום הטיפול בבוטוקס לאיזור העיניים הוא במינון נמוך למדי כך שאיני סבור שהבעיה היא מינון שאינו מספק. יש לשקול חזרה על הטיפול ואופציות וספות עם רופא העיניים שלו. בברכה דר' וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר