הזעת יתר בצד אחד של הפנים

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

19/06/2008 | 23:55 | מאת: שי

האם מישהו שמע פעם על מקרה של הזעת יתר אבל רק בצד אחד של הפנים? מזה כחודשיים אני סובל מהזעת יתר בצד אחד של הפנים אשר מתחילה בבוקר ונמשכת לאורך כל היום ללא קשר לנזג האוויר. ההזעה מוגברת יתר בעיקר בזמן האוכל, וגן בזמן לחץ. מחפש פתרון לבעיה בדחיפות אנא עיזרו לי

שלום שי, הזעה בצד אחד של הגוף אינה נדירה אולם אני מציע במקרה שלך להיבדק ע"י הרופא המטפל . ניתן לאחר בדיקה והערכת הרופא המטפל לשקול טיפול בהזרקת בוטוקס לאיזורים המזיעים. בברכה דר' וידר

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר