מה שונה פה משם...?

דיון מתוך פורום  טיפולי בוטוקס והזעת יתר

14/06/2008 | 18:32 | מאת: איילה

אני כבר4 שנים מזריקה בוטוקס ומילויים אצל רופא מוכר בתחום. לאחרונה הבוטוקס השפיע רק כ חודש וחצי. הרופא טען שזה קורה עם הוותק של ההזרקה. נסעתי לביקור בארה"ב ושם נכנסתי למרפאה מוכרת והבוטוקס נשאר בהשפעתו 5 חודשים!!! במקרה הזדמנה לי עוד נסיעה לשם ושוב טופלתי בבוטוקס וכבר 4 חודשים אני במצב טוב. הסבירו לי שזה קשור למידת המהילה של הבוטוקס בחומר כלשהו. איך אפשר לדעת להשגיח על זה? ולבקש את הכמות הלא מהולה?מרגיש קצת לא פייר... תודה

שלום איילה טווח ההשפעה יכול להיות מושפע מהמינון -כלומר מספר יחידות הבוטוקס שהוזרקו(פחות קשור למיהול) בברכה דר' וידר

17/06/2008 | 14:53 | מאת: עופרה

הרופא שלי מזריק לי בוטוקס כל 4 חודשים בדיוק כבר במשך 5 שנים ואף פעם לא קרה שהחזיק פחות מ 3 וחצי חודשים

25/07/2009 | 12:54 | מאת: תמי

והתוצאה נשמרת לפחות לחצי שנה -ממליצה מאוד !

מנהל פורום טיפולי בוטוקס והזעת יתר