פוליפ

דיון מתוך פורום  ניתוחי סרטן המעי הגס

16/07/2012 | 13:20 | מאת: צבי

שלום . אבא שלי עשה בדיקת קולפוסקופיה , ושם גילו לו פוליפ בגודל 2 ס"מ (וכרתו אותו). הרופא אמר לנו שלפי מה שהוא רואה אין חשש לגידול ממאיר אבל הוא שלח את התוצאות לבדיקה. השאלה שלי היא האם פוליפ בגודל 2 ס"מ לא מעלה את הסיכוי לכך שהוא ממאיר? (חס ושלום )

לקריאה נוספת והעמקה

יש להמתין לתשובה הפתולוגית ואז נדע אם יש בגידול ממאירות או לא.

מנהל פורום ניתוחי סרטן המעי הגס