תרומת כלי נגינה לילדים חולים

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

31/07/2013 | 23:49 | מאת: אלינור

שלום, שמי אלינור צאיג ואני פונה אליכם בשם הארגון האמריקאי The Blue Star Connection. The Blue Star Connection הוא ארגון אמריקאי ללא מטרות רווח שמטרתו לספק כלי נגינה ונגישות למוזיקה עבור ילדים ובני נוער החולים במחלת הסרטן ומחלות סופניות אחרות. פעילותנו עד היום הביאה לכך שהצלחנו לעזור למאות ילדים, ולספק ציוד מוזיקלי למעל 52 תכניות טיפול מוזיקליות בילדים חולים, בבתי חולים בכל העולם. אנו קוראים לכם לעזור לנו לפתח את פעילותנו גם בישראל. עד היום סיפקנו גיטרות, גיטרות בס, מפוחיות, כינורות, קלידים, חלילים ומערכות תופים ליותר מ-220 ילדים חולים. אנחנו פועלים ב-52 מדינות בארה"ב, ואנחנו מעוניינים להתרחב ולפעול במדינות מכל העולם, כשישראל היא מוקד שהוא בחשיבות עליונה. אתם מוזמנים לצפות בוידאו הזה לעוד פרטים: http://www.youtube.com/watch?v=N-VjAY_F6PU לילה טוב והרבה בריאות ושלוה, אלינור

שלום אלינור איזה מרגש האירגון הזה ומה שאתם עושים. בטח פנית למחלקות האונקולוגיות בארץ בפורום זה אין כמעט פניות של הורים עבור ילדיהם בדרך כלל כל הפניות הם של מבוגרים ולכן לא נראה לי שקריאתך תגיע ליעדה ישר כוח בברכה נטע

06/08/2013 | 13:22 | מאת: אלינור

היי נטע תוה רבה על ההודעה! זה בסדר, פניתי לכולם, אני רק מנסה להגיע לכל מקום שאפשר כדי לפתח את הפעילות הזו בארץ. המון תודה ויום מקסים :)

28/08/2013 | 21:38 | מאת: גלי

איך אני יוצרת איתך קשר?

29/08/2013 | 10:04 | מאת: אלינור

אנא צרי קשר במייל: [email protected] שם אתן עוד פרטים כמובן :) תודה ויום מקסים!

10/09/2013 | 04:35 | מאת: הלן

שלום, אני בת 25 חולה סרטן , נחשבת לנוער שאתם עוזרים?)

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם