קבוצה לאלמנים/אלמנות בני 30 -50 באזור הדרום .

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

25/05/2013 | 16:39 | מאת: אבי אופיר

שלום . עומדת להיפתח קבוצה לאלמנים/אלמנות בני 30-50 שבני הזוג נפטרו ממחלת הסרטן בשנתים האחרונות . המתכונת : אחת לשבוע בימי ג' ,פגישה ראשונה בתאריך 27/05/13 בשעה 20:00 12-15 פגישות . ללא עלות . המתכונת : עיבוד/איבוד אבל . התמודדות עם הילדים. מגיע לי לחיות ?......... תכנים שיועלו ע'י חברי הקבוצה . פרטים נוספים - אבי אופיר מנחה הקבוצה נייד 050-6231895

שלום אבי כל הכבוד על היוזמה תבורך נטע מוזר

26/05/2013 | 21:16 | מאת: אבי אופיר

תודה . זה מחזור שני של קבוצת גיל זו ויש לי רק 6 מועמדים רוצה יותר ..... שנים הנחתי קבוצות של חולים עם בני זוגם. בשנתים האחרונות אני מנחה קבוצות של אלמנים ואלמנות בחתכי גיל שונים וזה פשוט מרתק .....אך החיזור לגייס לקבוצות לא פשוט .....

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם