מאמרים בנושא חוסן וצמיחה פוסט טראומטית

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

16/05/2013 | 12:37 | מאת: לי

היי נטע אימי חלתה בסרטן השחלות לפני כשנתיים . כיום אני סטודנטית לחינוך מיוחד ובמסגרת סיום התואר שלי אני עושה סמירניון בנושא התמודדות זוגית של מטפלים בחולי סרטן. רציתי לשאול אולי יש לך או שתוכלי לכוון אותי למאמרים העוסקים בחוסן הנפשי וצמיחה פוסט טראומטית של בני זוג המטפלים בחולי סרטן. תודה מראש לי

שלום לי הנושא מרתק ויש המון חומר ניתן לחפש באינטרנט תחת הכותרת, סרטן, מטפלים ראשוניים/עיקריים/בני זוג וחוסן נפשי וצמיחה גם בעברית שזה נותן עבודות מאסטר ודוקטורט בעברית, או לכתובו את המונחים באנגלית ואז תקבלי הרבה יותר חומר העניין הוא להיות מספיק סבלן ולשוטט, כי מתוך מאמר אחד או שניים את יכולה להגיע להרבה מאוד חומר, כי כל אחד מכוון לעוד מאמרים. מכל מקום אני כאן באתר מידי יום בברכה ובהצלחה רבה נטע מוזר

11/07/2013 | 10:46 | מאת: לי

היי נטע קודם כל תודה על העזרה ! אני מנסה להעביר שאלונים שבני זוג המטפלים העיקריים בחולי סרטן יענו לי . יש אפשרות שאפיץ את השאלון בפורום ?! מחכה לתשובה ויום מקסים לי

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם