קבוצת תמיכה לאמא

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

17/03/2013 | 15:53 | מאת: מיכל

אימי מתגוררת בגבעת שמואל. אבי נפטר כ\לפני שנתיים ונדמה שבבית כלום לא זז.אני מנסה למצוא קבוצת תמיכה קרובה שתוכל לקחת בה חלק. בבקשה עזרו לי לא מצאתי משהו ראוי באינטנרנט

שלום מיכל כל כך קשה לי לאושש את מה שלא מצאת, כי אכן כמעט אין קבוצות תמיכה לבני/בנות זוג, וגם לאנשים אחרים במשפחה שגם הם מתמודדים עם הסרטן אפילו שהם לא חולים. מיכל, שווה לדעתי לפנות לקופת חולים ולשאול אם אמך יכולה לקבל שיחות עם איש מקצוע מתחום בריאות הנפש כמו עובדת סוציאלים/פסיכולוג. או לחפש לה טיפול פרטני פרטי, מאוד חשוב שיהיה לה מקום לדבר על המצוקות והקשיים שלה. צר לי אך המצב בארץ נורא קשה בהיבט הזה, וכפי הנראה לא רק בזה. עלה על דעתי כרגע דבר נוסף ,אם אביך נפטר מסרטן, אולי לאגודה למלחמה בסרטן, יש קבוצות לבני זוג. במידה ואמך תרצה להתכתב איתי גם זו אפשרות וגם את כמובן מוזמנת. בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם