זכויות חולה הוספיס בית

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

31/01/2013 | 14:48 | מאת: מירי

אבי מוגדר כחולה סופני - סרטן. ונמצא בבית בהגדרת קופת חולים הוספיס בית רציתי לדעת מה זכויותיו של חולה מסוג זה. כרגע אנו משלמים על כל הוצאה והוצאה החל מתרופות ועד ביקורי רופאים וכ'ו. אודה לעזרתכם או הפנייה למקום הנכון מירי

שלום מירי עד כמה שידוע לי עבור השירות של הוספיס בית לא נדרשים חברי הקופה לשלם, אך על כל דבר נוסף לזה משלמים מי שיכול לענות לך הכי מדויק זה מרכז קופת חולים או המרפאה המקומית בברכה וכמה שפחות סבל נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם