טיפולים אלטרנטיביים באסותא

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

10/12/2012 | 17:15 | מאת: סנדרה

שלום , רציתי רק לשאול כיצד ניתן לקבל ולשלב טיפולים משלימים עם הטיפולים הקונבנציונליים. באסותא , בה אני מטופלת אין אפשרות כזו. אילו אפשרויות יש לי, פרט לטיפולים פרטיים? תודה, סנדרה

שלום סנדרה אני לא יודעת אילו טיפולים משלימים נותנת כל קופה. בבתי חולים חש מרפאות לרפואה משלימה והם עולים כסף, אולי קצת פחות מאשר באופן פרטי. עד כמה שידוע לי אין עדיין בסל השירותים טיפול משלים רק מתוקף היותך חבר בקופה כל שהיא. בברכה נטע מוזר אתר זה עוסק בעיקר בנושאי תמיכה לחולים עם סרטן ובני משפחותיהם , בכל אחד משלבי המחלה. במידה ויש לך רצון לשאול בתחום זה , אענה ברצון נטע

16/12/2012 | 18:56 | מאת: סנדרה

תודה נטע, אני רק מעלה נושא חשוב שלדעתי לא מתייחסים אליו מספיק. אני לא צריכה כרגע עוד עזרה. אני מתחילה הקרנות השבוע. אם יהיו שאלות אפנה

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם