בירור אינפורמציה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם

11/11/2012 | 14:41 | מאת: שיפרה

שלום למנהל פורום רציתי לקבל אינפורמציה ומידע לגבי טיפול לאחר קרינה בילדות בעקבות גזזת. פשוט במשך כשנה נתגלו מספר מוקדים בקרקפת ואיני רצה לעמוד בפני ניתוחים הגורמים סבל רב. אודה לכם על הייעוץ החשוב כאן,כולל אפשרות של לקיחת תרופה של חנן אלרז אשר פורסמה בתקשורת.

שלום שיפרה פורום זה אינו מומחה בהיבטים הרפואיים של מחלת הסרטן אלא רק בהשלכות של המחלה על ההיבטים החברתיים, רגשיים, נפשיים ומשפחתיים. אני חושבת ששווה להתיעץ עם רופא עור מומחה שיכול לתת תשובה מושכלת בברכה נטע מוזר

מנהל פורום תמיכה לחולי סרטן ובני משפחותיהם